Facebook Pixel

Конкурент Glovo та Raketa: Bolt запустив сервіс доставки їжі Bolt Food. Як зробити замовлення

Платформа Bolt запустила сервіс із доставки їжі Bolt Food у Києві. До платформи вже приєдналося понад 150 ресторанів, серед яких KFC, «Пузата Хата», «Тайський привіт», «Китайський привіт», «В'єтнамський привіт», Meiwei, «БагатоЛосося», Musafir, Cinnabon.

На період запуску доставка діятиме лише у центральних районах столиці та буде безкоштовною. З часом зона покриття розшириться, а доставка стане платною, однак на 10-15% нижчою ніж у конкурентів, повідомила пресслужба Bolt.

Крім того, у компанії зазначили, що зробити заказ у сервісі так само просто, як і замовити таксі. Однак потрібно пам'ятати, що замовлення можна зробити лише з точною відміткою на карті, адже саме там кур'єр залишить пакунок із іжею.

Середній час доставки їжі складе від 20 до 40 хвилин, а мінімальна сума замовлення має бути не менше 100 грн. Також у компанії запевнили, що для дотримання безпеки доставка та розрахунок будуть тільки безконтактними, отже розрахуватися готівкою не вийде.

Для користування сервісом потрібно встановити застосунок Bolt Food для смартфона. Якщо у телефоні вже є застосунок Bolt, то усі дані з нього перенесуться автоматично до сервісу доставки.

Контекст. Сервіс замовлення таксі Bolt у серпні минулого року заявив, що до 2020 року планує запустити в Україні послугу доставки їжі Bolt Food.

Подякувати 🎉