Що приготувати на Великдень: 3 дуже простих рецепти для святкового столу

Салат «Весняний настрій»

Легкий, свіжий і дуже святковий. Його готувати дуже просто, а головне – прості продукти і сезонні овочі дуже легко знайти в будь-якому магазині.

Знадобиться 5-7 редисок, 3 варених яйця, 100 г твердого сиру, пучок зеленої цибулі, кріп або петрушка, а також сметана або айран для заправки. Сіль та інші спеції – за смаком.

Редиску та яйця нарізати кружечками, сир натерти на тертці, додати зелень, заправити і готово. Цей весняний салат пасує до м’ясних страв та холодних закусок.

Що приготувати на Великдень, ілюстративне фото, depositphotos.com

Закуска «М’ясні рулетики з сиром та морквою по-корейськи»

Для приготування знадобиться лаваш або тонко нарізана шинка (або бекон), 150 г плавленого сиру, 200 г моркви по-корейськи та кріп. На лаваш або шматочок шинки викласти шар сиру, додати трохи моркви по-корейськи, скрутити рулетиком, зафіксувати шпажками та відправити в холодильник на 30 хв. Ще один варіант – посипати рулетики зверху сиром і запекти в духовці. Вийде і красиво, і смачно, і з пікантними нотками.

Що приготувати на Великдень, ілюстративне фото, depositphotos.com

Запечене куряче філе з сиром та помідорами

Просте, ситне й святкове основне блюдо. Інгредієнти: 2 курячі філе, 2-3 помідори, 100 г твердого сиру, сіль, перець, прованські трави, трохи майонезу або сметани для соусу. Приготування дуже просте: розрізати філе вздовж, відбити, посолити, поперчити, посипати травами; викласти зверху кружечки помідорів, змастити тоненьким шаром майонезу або сметани, посипати тертим сиром. Запікати при 180 °C близько 25-30 хв.

Що приготувати на Великдень, ілюстративне фото, depositphotos.com


Читати на The Page