Facebook Pixel

Вибухи в Новій Каховці: ЗСУ ще раз вгатили з HIMARS по військовій базі

Збройні сили України знову вдарили з американської РСЗВ HIMARS по об'єктах в тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині.

«Херсонщина. Нова Каховка, район «Сокіл»… Якщо без жартів, то знову детонують склади боєкомплектів і снарядів рашистів у Новій Каховці) За попередньою інформацією, ще одне влучання в російський склад боєприпасів, що на «Соколі», – написав у Facebook депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

Російська сторона підтвердила удари. Як розповів РИА «Новости» представник окупаційної «адміністрації Херсонської області», українські війська обстріляли Нову Каховку, ступінь ушкоджень уточнюється.

Відео вибухів, підписане «HIMARS знає свою справу», опублікував український військовий журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Telegram-каналі.

Quote«Нові вибухи в Новій Каховці. HIMARS знає свою справу», — підписав він ролик.

Журналіст також додав, що місцеві телеграм-канали повідомляють, що українці підірвали завод «Сокіл», де розташовувалася військова база окупантів.

Нагадаємо: 12 липня Україна вдарила по базі РФ у Новій Каховці. За даними російських ЗМІ, загинули до 150 осіб, включно з генералом. Причиною потужного вибуху також міг бути удар з американської РСЗВ HIMARS.

11 липня в ЗСУ підтвердили знищення складу з боєприпасами в Новій Каховці.

Подякувати 🎉