Facebook Pixel

Як ворог виробляє свої БпЛА

Бойову частину російського шахеда збільшили до 90 кг: як ворог модернізує свої БпЛА

Бойову частину російського шахеда збільшили до 90 кг: як ворог модернізує свої БпЛА

Українські хакери команди «Кібер Спротив» спільно з міжнародною розвідувальною спільнотою InformNapalm здобули понад 100 Гб інформації та закритих даних російського товариства з обмеженою відповідальністю «Альбатрос». Ці дані включають тисячі сторінок внутрішньої документації, технічні дані та креслення різних типів БпЛА «Альбатрос». І документи, що стосуються виробництва дронів-камікадзе Shahed 136, також відомих як «Герань-2».

Кіберрозслідувачі доходять висновку, що росія стрімко налагоджує власне виробництво ударних БпЛА. В особливій економічній зоні «Алабуга» будують цехи з виробництва власних двигунів внутрішнього згоряння та виробництва електронних компонентів. Це свідчить, що вже за кілька місяців рф зможе самостійно під ключ виробляти дрони-камікадзе.

Quote«Як союзники знищували килимовими бомбардуваннями нацистські заводи в роки Другої світової, так само Україна має право наносити удари по таких військових обʼєктах, як «Алабуга». Втім, для того, щоб не допустити створення росією тисяч і тисяч нових «шахедів», Україні потрібна підтримка Заходу. Потрібна зброя, засоби ППО, літаки, дрони і ракети дальнього радіусу дії. Бо інакше рф зможе наростити і масштабувати виробництво, і рано чи пізно рої російських «шахедів» полетять вже по європейських містах країн-членів НАТО», — підсумовують в InformNapalm.
Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉