Facebook Pixel

Дуже багато загиблих: що відомо про ракетний удар по Кременчуку

ОНОВЛЕНО: За даними Повітряних сил ЗСУ, у торговельно-розважальний центр у місті Кременчуці російські окупанти влучили ракетами Х-22, випущеними з бомбардувальників Ту-22 М3. Літаки рашистів злетіли з аеродрому Шайківка, а пуски здійснювалися з території Курської області.

Росіяни обстріляли Кременчук. Як повідомив мер міста Віталій Малецький, ракетний удар по Кременчуку припав у дуже людне місце, яке на 100% не має стосунку до військових дій.

Наслідки ракетного удару по ТЦ у Кременчуку (відео):

Your browser doesn't support HTML5 video.

Окупанти вдарили ракетами по торговельному центру, де перебували понад тисячу цивільних. ТРЦ палає, рятувальники займаються гасінням пожежі. За даними ДСНС, наразі площа пожежі в будівлі складає 10,3 тис. кв. м. До гасіння залучено 115 осіб і 20 одиниць техніки ДСНС. До місця пожежі вирушив пожежний потяг «Укрзалізниці» та МОГ ДСНС України.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомив, що ракета влучила в цивільний об'єкт. За даними нардепа Олексія Гончаренка, через обстріл у місті «дуже багато загиблих».

Your browser doesn't support HTML5 video.

Попередньо відомо про 10 загиблих і понад 40 травмованих та поранених.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Жителі Полтави могли чути звуки вибухів під час останньої повітряної тривоги. Однак інформації про влучання ворожих ракет немає.

Раніше повідомлялося, що ворог продовжує наступ на Східну операційну зону, у Чорному морі в бойовій готовності утримує два носії високоточної зброї.

Новина оновлюється...

Подякувати 🎉