Facebook Pixel

Палатиме й горітиме, поки не згорить уся Москва: Данілов про неодноразові пожежі на росії

На росії останім часом регулярно спалахують пожежі: горять електростанції, торговельні центри, підприємства, стаються вибухи на військових базах. Секретар Ради Нацбезпеки та оборони Олексій Данілов переконаний, що кількість таких випадків «самозаймань» надалі лише збільшуватиметься.

Quote«І ті події, які там відбуваються (я не можу сказати, хто до цього причетний). але, повірте, воно палатиме й горітиме, поки не згорить уся Москва, що обов’язково станеться за наші з вами дні», — наголосив він в етері національного телемарафону.

Данілов також спрогнозував, що росія не збирається виводити свої сили з української землі на Різдво, як пропонував президент Володимир Зеленський. Натомість він зазначив, що окупанти в найближчі кілька місяців тільки «скаженітимуть», бо зараз вони наче «щури, загнані в кут».

Quote«Вони нікуди не підуть, піти можуть тільки під нашим тиском. ЗСУ змусять ворога залишити нашу територію, включно з Кримом», — сказав Данілов.

Контекст. Нагадаємо: 12 грудня в Підмосков'ї зайнявся торговельний центр «Стройпарк», а 9 грудня на росії сталися одразу дві масштабні пожежі: у ТЦ «Мега Хімки» в Підмосков’ї та на шинному комбінаті Nortec у Барнаулі. Раніше цього місяця невідомі безпілотники атакували військові аеродроми «Дягілєво» в Рязанській області та «Енгельс» у Саратовській області.

Утім, британське видання The Times дізналося, що США дали мовчазну згоду на далекобійні удари України по цілях на території росії на тлі постійних ракетних ударів по критичній інфраструктурі України.

Подякувати 🎉