Facebook Pixel

Укрзалізниця запустила автовикуп квитків: як користуватись

«Укрзалізниця» створила функцію моніторингу квитків з можливістю автовикупу. Кожен може цим скористатись через застосунок УЗ.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як налаштувати автовикуп у застосунку «Укрзалізниці»

Для цього потрібно внести дані пасажирів та оплатити замовлення. При активації негайно розпочнеться зняття коштів, а у разі якщо моніторинг буде скасований або якщо потрібні квитки не знайдуться, вартість повертається на автоматичні функції.

Якщо всі квитки будуть знайдені, користувачі одержують пуш-повідомлення у застосунку (тож перевірте, чи вони встановлені в налаштуваннях вашого профілю). Якщо активована функція автовикупу, до користувачів надходить пуш-сповіщення про вже викуплені квитки.

УЗ попереджає, що при використанні тестового застосунку будуть зніматися реальні витрати, а квитки, надані в режимі тестування, будуть дійсними для поїздок.

Моніторинг та автоматична купівля квитків недоступні для поїздів до/з Польщі (крім Інтерсіті+) та прямого поїзда Київ — Відень. Проте ви можете отримати сповіщення про відкриття продажу квитків на ці напрямки.

Нагадаємо, що Застосунок «Укрзалізниці» за 1,5 року свого існування залучив вже 2 мільйони авторизованих користувачів. Ними було куплено понад 10 млн квитків

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉