Facebook Pixel

У застосунку mono знову можна придбати валюту

Monobank повернув можливість купівлі валюти у своєму застосунку. Про це повідомив один із засновників Monobank Олег Гороховський.

Відтепер купити валюту можна в межах ліміту 50 000 гривень. на місяць для розміщення на новий строковий депозит строком на 3 місяці і більше, а також для поповнення діючих строкових депозитів до закінчення строку яких залишається 3 місяці і більше.

Варто зазначити, що після закінчення терміну дії депозиту виплату можна буде отримати на рахунок клієнта або ж готівкою у відділеннях Універсалбанку та банків-партнерів у рамках денного ліміту (еквівалент 100 000 гривень).

Для купівлі валюти застосунок Monobank необхідно буде обновити, що доступно для всіх користувачів Android та бета iOS. Для основної версії iOS оновлення стане доступним за кілька днів, адже наразі воно знаходиться на рев'ю у Apple.

Quote«У разі ажіотажного споживання залишаємо за собою право припинення продажу валюти. Сподіваємося, що це не знадобиться», – наголосив Гороховський.

Нагадаємо, Укргазбанк, який належить державі, оголошував про дострокове погашення кредиту рефінансування, отриманого від Національного банку України.

Подякувати 🎉