Facebook Pixel

Мобілізація 18 травня: Військовозобов’язані не можуть оновити дані через Резерв+

Військовозобов’язані стикнулися з неможливістю оновити власні дані через застосунок «Резерв+». Користувачі не можуть авторизувати дані.

Про це пише The Page.

«Резерв+» не оновлює дані: чому

Зокрема неможливо проходити авторизацію. При її проходженні видає помилку «Проблема аутенфікації». Це відбувається і на IOS, і на Android-пристроях.

Ось таке показують користувачам Резерв+: фото The Page

Ось таке показують користувачам Резерв+: фото The Page

Quote«Панове, а у когось вийшло за допомогою «Резерв+» оновити дані? Бо у мене постійно глюк на етапі Bank ID. Або просто не авторизує, або викидає на сторінку, де треба підтвердити згоду на використання даних — і все, намертво зависає. «Приват24» оновив, так що не у ньому справа. Міністерство оборони України — правда ж, ви пофіксите?» — пише журналіст Богдан Буткевич.

Можливою причиною користувачі називають перевантаженість сервера Міноборони.

З аналогічною проблемою зіткнувся нардеп Максим Бужанський. Він також скаржиться, що застосунок неможливо знайти у Play Market:

Quote«Так закінчилася шоста спроба авторизуватися у горезвісному додатку міноборони «Резерв+». Сам додаток вдалося знайти в гуглмаркеті тільки за допомогою посилання на «Українську правду», прямо не знайшов ніяк. Якщо його робили ті самі легендарні айтішники, яких потрібно бронювати за будь-яку ціну, то букмекери та кур'єри «Глобо» реально тут краще впоралися б і потрібнішими виявилися. Цікаво, ким, як і в якому розмірі була оплачена робота зі створення цієї чудо-програми, і як виглядав акт приймання-передачі результату. Звичайно, налагодять, виправлять, але старт так собі, а питання-серйозніше не буває»,— відмітив нардеп.

Так само поскаржився і очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук:

Quote«Добрий ранок! Спробував оновити інформацію через додаток «Резерв+», але це не працює. Пройти авторизацію не вдалося. Спробував увійти багато разів, але ні, не працює».

Нагадаємо, що 17 травня Міністерство оборони представило новий мобільний додаток під назвою «Резерв+», призначений для використання військовозобов'язаними, призовниками та резервістами. До 16 липня усім військовозобов’язаним необхідно оновити власні дані.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉