Facebook Pixel

Кабмін таки призначив Олену Думу новою главою АРМА

Олена Дума

Олена Дума

Кабінет міністрів України таки визначився з кандидатурою голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА). Нею стала Олена Дума. Про це повідомив перший заступник керівника Комітету ВР з питань податкової та митної політики Ярослав Железняк.

Quote«Кабмін щойно на засіданні призначив нову голову АРМА – Олену Думу. І кому цікаво на другому поверсі Офісу президента всі ці «законно — незаконно» – питання риторичне... Ну що ж, принаймні тепер усі наші партнери в США та ЄС нарешті забудуть про «чудову» ідею про реформування АРМА із середини й, можливо, прискорять його ліквідацію в поточному вигляді», – прокоментував нардеп.

Перед призначенням Дума виграла відкритий конкурс, набравши необхідні шість голосів членів конкурсної комісії. Результати голосування викликали незадоволення багатьох громадських організацій, зокрема, Центру протидії корупції й Transparency International Україна, після чого один із членів комісії заявив, що відкликає свій голос за Думу.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉