Facebook Pixel

Instagram введе «вічне блокування» за образи в особистих повідомленнях

Соціальна мережа Instagram введе «вічне блокування» користувачів, викритих у розпалюванні ненависті в особистих повідомленнях. Про це йдеться в блозі соцмережі.

«Ми також відключимо нові облікові записи, створені для обходу наших обмежень на обмін повідомленнями, і продовжимо відключати облікові записи, які, як ми виявили, створені виключно для відправки образливих повідомлень», — повідомляє соцмережа.

«Instagram повинен бути місцем, де люди можуть спілкуватися з людьми, які їм подобаються. Але ми знаємо, що, як і в офлайновом світі, завжди будуть ті, хто ображає інших. Зовсім недавно ми спостерігали це з расистськими образами, спрямованими проти футболістів в Великій Британії. Ми не хочемо такої поведінки в Instagram», — повідомила компанія.

Нагадаємо, що в Великйі Британії футболісти зазнавали расистських образ у Instagram після поразок у матчі.

Додатково. Нещодавно Instagram видалила аккаунт племінника президента США Джона Кеннеді, екологічного активіста й юриста Роберта Кеннеді-молодшого через помилкові висловлювання про коронавіруси.

«Ми видалили цей акаунт за неодноразову публікацію спростованих заяв про коронавіруси і вакцини», — йдеться в заяві компанії.

У Facebook 8 лютого заявили, що будуть видаляти фейки про небезпеку вакцин проти коронавірусу.

Подякувати 🎉