Facebook Pixel

Сервіс Akurata дозволить українцям підписувати електронні документи за кордоном

Компанія «Вчасно» запустила міжнародний сервіс для підписання, зберігання та роботи з документами – Akurata.

Akurata — це сервіс для роботи з документами онлайн за кордоном. Платформа дозволяє миттєво підписувати, зберігати, обмінюватися та надавати доступ до документів колегам та партнерам, що знаходяться у різних куточках світу.

В даний час платформа працює в бета-тесті та налічує кілька сотень користувачів з різних країн Європи, Африки, Північної та Південної Америки. Аkurata підтримує документи різних типів: договори, інвойси (фактури), комерційні пропозиції, внутрішні документи, офера та інші HR документи.

«Вже 7 рік ми активно впроваджуємо електронний документообіг в Україні. На сьогоднішній день понад 600 тис. компаній частково або повністю відмовилися від паперів за допомогою сервісу «Вчасно». Як результат – це мільйони гривень економії та десятки тисяч дерев, що збереглися. Влітку 2022 р. ми проаналізували, як працюють з документами в інших країнах і зрозуміли, що хочемо поділитися своїм досвідом зі світом, ми створили сервіс, що дозволяє будь-де підписати документи графічним підписом, а не обмінюватися паперовими скан-копіями. документам тих країн, де такі вимоги є», — Антон Скоков, керівник цифрових сервісів для бізнесу.

Переваги для користувачів Akurata

Економія часу

Підписати договір, інвойс, оферу або комерційну пропозицію можна за годину, а іноді і за хвилину часу. Ідентичний процес, але у паперовому вигляді зайняв би дні. А коли йдеться про різні країни, то й тижні. Знайти або ідентифікувати потрібний документ можна в кілька кліків. Якщо порівнювати із email-сервісом – Akurata дозволяє уникнути хаосу в документах.

Заощадження коштів

Більше не потрібно використовувати поштові та кур'єрські послуги, купувати папір, обслуговувати техніку для друку.

Безпека

Сервіс дозволяє контролювати доступ певного співробітника до певних документів та можливостей сервісу. Усі документи надійно шифруються та зберігаються у хмарних сервісах Amazon.

Робота з документами з будь-якого місця

Користуючись хмарним сервісом, користувач не прив'язаний до будь-якого конкретного комп'ютера або локації офісу.

Середні та великі компанії додатково отримують такі цінності як командна робота з документами, можливість автоматизувати процеси узгодження документів та зручний архів з автоматичним розподілом документів.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉