За матеріалами БЕБ суд оштрафував організаторів азартних ігор на 2,7 млн грн

За матеріалами БЕБ суд оштрафував організаторів азартних ігор на 2,7 млн грн

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) у Київській області завершили досудове розслідування відносно організованої злочинної групи за фактом організації та проведення нелегальних азартних ігор. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

«Слідством встановлено, що у травні 2023 року мешканець Київщини організував роботу нелегальних гральних закладів у Бориспільському районі. До незаконної діяльності чоловік залучив ще трьох спільників, які виконували роль адміністраторів», — йдеться у повідомленні.

Діяльність підпільного закладу протікала в умовах суворої конспірації — зала працювала лише для перевірених клієнтів, які завчасно домовлялися з адміністраторами про візит.

Під час обшуків детективи БЕБ вилучили речові докази незаконної діяльності. Зокрема комп'ютерну техніку, відеокамери, термопринтери, флеш-накопичувачі, мобільні телефони, чорнові записи та російські паспорти.

Організатору грального бізнесу та трьом його поплічникам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 203-2 КК України. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Вина зловмисників у скоєному була доведена у повному обсязі. Вирок суду — штраф у розмірі 680 тис. гривень кожному. Загальна сума грошового стягнення становить понад 2,7 млн грн.

Читати на The Page