Facebook Pixel

«Забіг у вишиванках — 2023» до річниці Незалежності України

Забіг у вишиванках 2023 до річниці Незалежності України

Забіг у вишиванках 2023 до річниці Незалежності України

27 серпня в Києві відбудеться 10-й «Забіг у вишиванках». Це можливість пробігти свої 5, 10, 21,1 км разом із професійними спортсменами, бігунами-аматорами, дітьми дошкільного та шкільного віку, вбраними у вишиванки. Подія вже не перший рік об’єднує бігунів у різних містах і країнах, які присвячують свої «дистанції» річниці Незалежності України.

Пробіг стартує з київського Урбан-парку ВДНГ (проспект академіка Глушкова, 1) маршрутом, що пролягає асфальтованою трасою.

Для кого

До участі в забігу на дистанцію 5 км допускаються всі охочі від 14+ років. Дистанція на 10 км розрахована на бігунів від 16+ років, а найдовша у 21,1 км – для учасників від 18+ років, які не мають протипоказань за станом здоров'я. Також організатори заклали в програму забігу окремі «дитячі» дистанції на 100 і 500 метрів. У них можуть брати участь діти віком до 6 і від 7 до 13 років відповідно.

Усі зареєстровані учасники отримують «стартові пакети», що включають у себе спеціальний біговий рюкзак, бігову футболку, стартовий номер учасника та транспондерний чип для вимірювання часу.

На фініші на бігунів чекатиме медаль учасника змагань, подарунки й спеціальні пропозиції від партнерів заходу.

Стартове містечко відкриється о 7-й ранку, і вже з 8-ї години розпочнуться дитячі забіги. Загальний старт напівмарафону (дистанції на 5 км, 10 км, 21,1 км) за розкладом починається о 8:45. Усі учасники перед стартом забігу мають пройти обов’язкову розминку. Для зручності всіх бігунів організаторами передбачено користування роздягальнями та камерами схову.

Як узяти участь

Для участі в забігу необхідно попередньо зареєструватися за посиланням. Крайній строк онлайн-реєстрації — 25 серпня 2023 року.

Усі охочі зареєструватися з 26 серпня та в день забігу 27 серпня зможуть це зробити протягом видавання стартових пакетів за наявності вільних слотів. Особливість участі – формат FREE RUN, без чипу та електронного хронометражу часу.

Видавання стартових пакетів учасникам відбудеться 26 серпня з 10:00 до 18:00 на локації Creative State of Arsenal за адресою: вул. Князів Острозьких, 8, корпус 7, Київ.

Стартовий пакет учасника видається винятково особисто його власнику за наявністю документа, що посвідчує особу. Для отримання необхідно пред’явити паспорт/ водійські права/ документи через застосунок «Дія»; надати стартовий лист учасника (роздрукований або в електронному вигляді) та підписану угоду — відмову від претензій, згоду на опрацювання персональних даних.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉