Facebook Pixel

єОселя: нову квартиру в іпотеку можна взяти вже в 46 будинках 14 забудовників

єОселя: нову квартиру в іпотеку можна взяти вже в 46 будинках 14 забудовників

єОселя: нову квартиру в іпотеку можна взяти вже в 46 будинках 14 забудовників

Наразі за програмою доступного іпотечного кредитування «єОселя» можна обрати квартиру в 46 будинках, що зводяться. Кількість акредитованих забудовників збільшилась до 14. Про це повідомляє Укрфінжитло.

За час роботи «єОселі» на первинному ринку придбали 1540 квартир в готових новобудовах та 59 – в будинках, що зводяться. Акредитовують забудовників та їхні об'єкти банки-партнери програми. Наразі це вже зробили Ощадбанк, Скай Банк та банк «Глобус».

Програма постійно розширює присутність на первинному ринку, заохочуючи забудовників активніше акредитовувати свої об'єкти.

Quote«Це win-win історія як для «єОселі», так й для забудовників. Ми маємо обсяг реальних клієнтів, які хочуть знайти нове комфортне житло. Забудовники цілком можуть цей попит задовольнити і отримати зростання продажів, прийшовши в «єОселю», – говорить директор Департаменту розвитку партнерських проєктів та альтернативних продуктів Андрій Тарасенко.

Він також додав, що квартири в новобудовах користуються великим попитом серед заявників програми.

Станом на сьогодні банки-партнери програми «єОселя» акредитували 14 девелоперів: ЕКО-ДІМ, ГЕОС, АЛЬЯНС НОВОБУД, РІЕЛ, ДБК-Житлобуд, Міське комунальне підприємство «Вінницький фонд муніципальних інвестицій», ПП «Будмонтажсервіс», Луцький ДБК, «Простір», РОЯЛ ХАУЗ, Трест Житлобуд-1, КСМ груп, КРЕАТОР-БУД, «Інтергал-Буд».

Загалом в рамках державної програми доступного іпотечного кредитування «єОселі» видано вже 5200 пільгових кредитів на понад 7,6 млрд грн.

З повним переліком акредитованих банками об'єктів, що будуються, в яких можна придбати майнові права на квартиру за програмою «єОселя», можна ознайомитися тут.

Подякувати 🎉