Виручка столичних барів збільшилась на 58% після ослаблення обмежень на продаж алкоголю у закладах в Києві. Про це свідчать дані дослідження компанії з автоматизації кафе та ресторанів Poster.
Результати ґрунтуються на зібраних даних з понад 130 київських барів. Експерти порівняли показники за 13-14 (тоді алкоголь у закладах можна було реалізовувати до 16:00) та 20-21 травня (до 22:00).
Окрім цього, за словами співзасновника київського бару Squat 17b Мирослава Крижа, збільшенню виручки посприяли:
- проведення у закладах благодійних концертів;
- відкриття літніх майданчиків;
- сприятливі погодні умови.
Контекст. Нагадаємо: починаючи з 16 травня Київська міська влада послабила обмеження щодо продажу алкоголю у закладах. З вказаної дати його можна реалізовувати до 22:00 замість 16:00.
Головне від The Page
Дякуємо, що підписалися на The Page.
Буде гаряче!
Раз на тиждень ми будемо відправляти вам найцікавіші редакційні матеріали.
Я погоджуюсь з політикою конфіденційності
Читайте також
Головна подія ресторанного бізнесу цієї весни – PRORESTO’25 в Одесі 28 квітня!