Facebook Pixel

«Укрзалізниця» повідомила про затримку понад 80 потягів: найбільша – більш як 12 годин

Унаслідок учорашнього масованого ракетного удару та блекауту, що стався після цього, в Україні постраждало й залізничне сполучення. Станом на ранок загалом на понад годину запізнюється 81 поїзд.

Як інформує «Укрзалізниця», найбільші затримки зафіксовано на таких рейсах, як-от:

  • №711 Краматорськ — Київ (затримка +12 год. 51 хв.);
  • №749 Київ — Ужгород із групою вагонів Київ — Відень +11:08);
  • №17 Харків — Ужгород (+11:04);
  • №119 Запоріжжя — Львів (+10:58);
  • №3 Запоріжжя — Ужгород (+10:17).

В УЗ наголосили, що технічно найважчими є затримки Інтерсіті+. Опалення в них залежить від наявності електричного живлення.

«Екіпіруємо термоковдрами, але все-таки маємо везти пасажирів комфортно й у теплі, тож сьогодні 2 маршрути — на Краматорськ (712) та Дніпро (732) — було підхоплено потягами далекого сполучення з автономними системами опалення», — говорять в «Укрзалізниці».

В УЗ також нагадали, що ті пасажири, які через учорашній форс-мажор не мали змогу вчасно сісти на свій рейс, можуть із тим самим квитком їхати наступним у тому самому напрямку.

Контекст. У середу, 23 листопада, росія здійснила чергову ракетну атаку на Україну. Більшість ракет влучили в об'єкти енергоінфраструктури, частина з них також прилетіла в житловий сектор. Унаслідок російської атаки в Київській області постраждали 34 людини, ще четверо осіб загинули. У більшості областей частково вимкнулося енергопостачання, було зупинено три АЕС. Через російську ракетну атаку без світла залишилася також і Молдова.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉