Facebook Pixel

Росія сьогодні випустила на Київ 31 ракету: ППО збили 21

Силам протиповітряної оборони України вдалося збити 21 ракету з 31, яка летіла на Київ під час ракетної атаки рф 23 листопада. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі національного телемарафону.

За його словами, під час атаки було декілька влучань в об'єкти енергетичної інфраструктури. Через це у місті зникли енерго та водопостачання, також відсутні мобільний зв’язок та інтернет.

Згодом мер української столиці повідомив, що в результаті обстрілу загинули троє людей, серед них 17-річна дівчина. Ще 11 людей постраждали, 10 з них знаходяться в медзакладах.

Контекст. Нагадаємо, у середу, 23 листопада, росія здійснила черговий ракетний обстріл України. Під прицілом опинилися більшість областей України. Російські ракети поцілили у об'єкти енергетичної інфраструктури, через що проблеми з енергопостачанням виникли майже по всій Україні.

У Київській області є влучання у житловий сектор, є жертви.

Станом на зараз у деяких регіонах вже почали відновлювати енергопостачання.

Також через обстріли рф зникло світло у Молдові. На це відреагувала президент Молдови Майя Санду і заявила, що росії більше не можна довіряти, адже вона навмисно вбиває людей та намагається залишити всіх у темряві та холоді.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉