Facebook Pixel

ПриватБанк у жовтні відкрив рекордну кількість рахунків для бізнесу

Приватбанк у жовтні відкрив рекордну кількість рахунків для бізнесу

Приватбанк у жовтні відкрив рекордну кількість рахунків для бізнесу

У жовтні 2023 року ПриватБанк відкрив понад 26 тис. рахунків новим юридичним особам та підприємцям, що є рекордним показником за останні 3 роки. Про це повідомила пресслужба банку.

Quote«Це більше ніж удвічі перевищує кількість поточних рахунків, відкритих новим клієнтам у жовтні 2022 року. Значна частина клієнтів, що відкрили рахунки, одразу підключили собі сервіс ПРРО «Каса» ПриватБанку та почали фіскалізацію операцій на смартфоні через додаток «Термінал» без додаткових комісій, а також POS-термінали та LiqPay», — повідомив член правління ПриватБанку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв.

Сьогодні спостерігаються цікаві тренди, наприклад, клієнти галузі роздрібної торгівлі порівняно з іншими галузями стали відкривати рахунки у 1,5 раза активніше, ніж рік тому. А серед керівників нових бізнесів більше половини клієнток — жінки віком від 30 до 45 років з Київської, Львівської, Дніпропетровської, Одеської, Харківської областей.

Про те, як ФОПу стати клієнтом ПриватБанку, маючи лише бажання, смартфон та кілька вільних хвилин, — розповідається у новому циклі освітніх відео для підприємців разом з «Агентом 3700» Антоном Тимошенком.

Нагадаємо, що з 1 жовтня в Україні повернулися перевірки застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО). На противагу апаратам РРО, що коштують щойнайменше 10 тис. грн, підприємці малого та середнього бізнесу можуть убезпечити себе від штрафів за допомогою більш доступних програмних РРО.

Подякувати 🎉