Facebook Pixel

ТОП 5 подарунків на новосілля в квартирі, які варто купити в Чорну п'ятницю 2023

Автор
Фото надане партнером

Фото надане партнером

Вас запросили на новосілля друзі, знайомі чи родичі? Чудово! Саме зараз стартує великий щорічний розпродаж, що передбачає шалені знижки на Чорну п'ятницю, тому ви можете придбати якісні та коштовні товари, але значно дешевше, ніж зазвичай. Яким має бути подарунок на входини? Обирайте практичні речі у Венкон, подумайте про інтереси нових домовласників та про те, що їм може знадобитися у новій оселі.

Найкращі пропозиції для кухні в Чорну п'ятницю 2023

Такий подарунок, як кавоварка Delonghi EC 685 M, припаде до смаку кожному любителю кави – обов'язково варто взяти таку ідею до уваги. Ця компактна ручна кавомашина буде готувати смачний еспресо та напої з молочною пінкою на його основі з меленої чи таблетованої кави.

Девайс для спрощеного приготування їжі буде доречним у будь-якому сучасному домі, тож пропонуємо придбати мультиварку Moulinex CE501134. Вона швидко впорається з обідом, поки господарі зайняті іншими справами. Модель виконує всі основні функції: приготування на пару, тушкування, випічку, програми для варіння каш та супів та інші.

Ваші друзі будуть вдячні, якщо отримають у подарунок фільтр для води Brita Aluna White + три картриджі, адже перед вживанням питну воду рекомендовано додатково очищувати. Комплексний процес усунення шкідливих домішок, які зазвичай містяться у рідині, сприяє видаленню сполук хлору, органіки, нафтопродуктів, зависей, а також покращенню смаку води. Довга й вузька форма глека дозволяє ефективно використовувати простір холодильника.

Комфортні ідеї для гарного самопочуття

Для людей, які живуть з маленькими дітьми або домашніми тваринами, зволожувач повітря Cooper&Hunter CH-3330EV Java стане чудовим помічником для створення оптимального мікроклімату в кімнаті. Ця модель працює безшумно, тому не турбуватиме вночі, вона автоматично вимикається та може працювати за таймером. Технологія холодного випаровування виключає появу білих слідів на меблях чи підлозі.

Практична знахідка для любителів технологічних дрібниць

Поціновувачам інноваційних смарт-технологій сподобається розумна розетка Tervix Pro Line WiFi Socket 421421. Це простий спосіб віддаленого керування будь-яким електричним пристроєм у новому домі: ваші друзі зможуть за допомогою телефона вмикати та вимикати у зручний час обігрівачі, бойлери, освітлення тощо.

У дні розпродажів до Чорної п'ятниці можна отримати найкращі пропозиції на електроніку, дрібну побутову техніку та інші товари — тому клієнтам, які шукають хороші подарунки, зараз саме час почати купувати.

Подякувати 🎉