Facebook Pixel

Київська прокуратура підозрює директора департаменту КМДА в привласненні 1,8 млн грн

Київська прокуратура повідомила про підозру директору Департаменту муніципальної безпеки КМДА. Правоохоронці підозрюють його в розтраті 1,8 млн грн.

Про це пише пресслужба Київської міської прокуратури.

Згідно з матеріалами слідства, 11 листопада 2022 року директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА уклав із ТОВ договір на закупку мініелектростанцій на загальну суму понад 28,6 млн грн для оснащення пунктів обігріву на території столиці.

За даними прокуратури, департамент безпідставно перерахував ТОВ 1,8 млн грн. Керівнику загрожує до 12 років позбавлення волі.

За даними КМДА, йдеться про Романа Ткачука. 21 червня Голосіївський районний суд Києва відправив його під цілодобовий домашній арешт на два місяці. Ткачука звинувачують у тому, що він не забезпечив роботу доступних укриттів у Деснянському районі столиці, що призвело до загибелі трьох людей унаслідок повітряної атаки росії.

Нагадаємо, що Київська міська прокуратура вручила підозру начальнику Управління будівництва, архітектури та землекористування Святошинської РДА. Його підозрюють у розкраданні понад 800 тис. грн бюджетних коштів на ремонті укриттів.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉