Facebook Pixel

Зеленський назвав, коли буде готовий план закінчення війни

Президент Володимир Зеленський повідомив, що план завершення війни буде підготовлено цього року.

Про це він сказав на спільній пресконференції для ЗМІ із президенткою Словенії Наташею Пірц Мусар у Києві, відповідаючи на запитання, що має статися, аби Україна вирішила почати мирні переговори.

Quote«Звичайно, Україна ухвалюватиме рішення. Але якби все залежало тільки від нас, війни не було б. На жаль, Росія та Путін захотіли війни. І поки що вони не прагнуть її завершити. Дипломатичний шлях, який обрала Україна, – це наша ініціатива, тому що ми є жертвою у цій війні», – заявив Зеленський.

Він нагадав, що нещодавно відбувся мирний саміт, і наразі триває робота над трьома докладними планами щодо енергетики, продовольчої безпеки та обмінів.

Quote«І ці питання, я впевнений, ми вирішимо. Принаймні ми підготуємо детальний план. Це буде найближчим часом», — наголосив він.

Він повідомив, що в Україні зростає виробництво дронів, засобів радіоелектронної боротьби та артилерії, оскільки країна має бути сильною на полі бою.

Quote«Тому що Росія окрім сили нічого не розуміє, а окрім сильних нікого не поважає. Тобто це дві паралельні речі — бути сильними на полі бою і розробити план, зрозумілий план, детальний план. І він буде готовий в цьому році. Ось такий план», — розповів Зеленський
Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉