Facebook Pixel

Наслідки атаки на енергетику: аварійні відключення світла введені лише в одній області

Росія сьогодні атакувала об'єкти енергетичної інфраструктури у п'яти областях – Одеській, Харківській, Запорізькій, Львівській та Київській. При цьому графіки аварійних відключень діють лише на Харківщині.

Про це повідомили в «Укренерго».

росія змінила тактику атак на енергоінфраструктуру України – вона використовує високоточні ракети для знищення електростанцій у менш захищених регіонах, ніж Київ. 8 квітня 2024, 09:18

Quote«росіяни завдали нового масованого удару по об'єктах енергетичної інфраструктури. Ворожими ракетами та дронами було пошкоджено підстанції «Укренерго» та об'єкти генерації в Одеській, Харківській, Запорізькій, Львівській та Київській областях. З 6:31 у Харківській області запроваджено графіки аварійних відключень. В інших регіонах обмеження не застосовувалися», – повідомили у компанії.

рф зруйнувала Трипільську теплоелектростанцію на Київщині

Унаслідок масованої ракетної атаки в ніч на четвер, 11 квітня, війська рф повністю зруйнували Трипільську ТЕС у Київській області.

znimok-ekrana-2024-04-11-113959.png
Quote«Усі працівники, які були на зміні під час обстрілів, живі», — повідомив голова наглядової ради ПАТ «Центренерго» Андрій Гота в коментарі інформаційному агентству «Інтерфакс-Україна».

Унаслідок влучень сталася масштабна пожежа в турбінному цеху. Наразі на підприємстві тривають роботи з локалізації вогню.

photo-2024-04-11-11-38-11.jpg


Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉