Facebook Pixel

Купив сіль — підтримав ГУР: UNITED24 і «Артемсіль» запустили волонтерский проєкт

До річниці повномасштабного вторгнення «АРТЕМСІЛЬ» і фандрейзингова платформа UNITED24 презентували спеціальну партію солі, видобутої в шахтах Соледара.

«Міць. Українська кам’яна» можна придбати в мережі магазинів «Сільпо», а також онлайн на сайті Rozetka. Прибуток від продажів — 465 грн з кожної пачки буде направлено на формування флотилії дронів-камікадзе для Головного управління розвідки МО України.

Улітку 2022 року продукція «АРТЕМСОЛІ», яку знають і люблять мільйони українців, зникла з полиць великих продовольчих мереж. Усе через те, що у квітні 2022 року через російські обстріли в шахтах Соледара вперше з часів Другої світової війни припинили видобувати сіль.

Quote«Цехи величезного підприємства «АРТЕМСІЛЬ» згоріли, обладнання було знищено, будівлі зруйновано, а понад 2 500 людей, чиє життя було нерозривно пов’язано з містом на Донеччині, залишили свій дім. Але сама сіль — сіль із шахт Соледара — вціліла. Вона стала ще одним символом надзвичайної мужності, спротиву, міці українських захисників і всього українського народу», — йдеться в повідомленні.

До річниці повномасштабної війни ДП «АРТЕМСІЛЬ» і платформа UNITED24 за підтримки Rozetka та «Сільпо» випустили спеціальну партію «АРТЕМСОЛІ», щоб допомогти українським захисникам і додати трохи міці кожному українцю.

За час роботи через фандрейзингову платформу UNITED24 уже вдалося зібрати понад $287 млн із більш як 110 країн.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉