Facebook Pixel
IT

Microsoft оголосила про найбільше оновлення своїх планшетів з 2014 року

Компанія Microsoft почала приймати замовлення на планшети Surface Pro 8 (ціна від $1099,99), відправлення яких споживачам обіцяють розпочати 5 жовтня. Про це повідомило видання The Verge.

Нові планшети названі найбільшим оновленням лінійки Surface Pro з часів Surface Pro 3 у 2014 році.

Новинка має 13-дюймовий дисплей (на більшості попередніх моделей він був 12,3-дюймовий), у нього також вище роздільна здатність і яскравість.

За замовчуванням частота оновлення зображення на дисплеї 60 Гц, але він автоматично «підстрибуватиме» до 120 Гц для задач торкання або стилуса.

Окрема клавіатура Surface Pro Signature Keyboard включає нове перо (стилус) Surface Slim Pen 2. Він заряджається в спеціальному відсіку в підставі клавіатури. Компанія стверджує, що писати цим стилусом набагато зручніше, а його рухи стали точніше.

Pro 8 буде оснащений двома портами USB-C Thunderbolt 4 і звичайним портом Surface Connect для зарядки. Завдяки цьому його можна підключати до дисплеїв 4K, використовувати високошвидкісне зовнішнє сховище або підключитися до зовнішнього графічного процесора.

Планшет поставлятиметься з 4-ядерними процесорами Intel Core i5 і Core i7 11-го покоління. Обіцяють також варіант із Core i3 і моделі LTE. Базова модель включатиме 8 Гб ОЗУ і 128 Гб постійної пам'яті, аж до 32 Гб і 1 Тб відповідно.

Час автономної роботи Microsoft оцінює в 16 годин, але The Verge нагадує, що подібні заяви виробників рідко відповідають тому, що буває в реальних умовах.

Додатково. Раніше The Page розповідало, як прямо зараз можна безкоштовно встановити Windows 11.

Подякувати 🎉