Facebook Pixel

ГУР про вибух на Кримський залізниці: «Колії стомилися»

Представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов назвав причину вибуху на залізниці в Сімферопольському районі в окупованому Криму. На його думку, це наслідок поломки колій.

Про це Юсов заявив в ефірі національного телемарафону.

«Тими коліями перевозять, зокрема, зброю, боєприпаси, бронетехніку та інші засоби, які використовуються для загарбницької війни проти України. Для того, щоб вбивати цивільних українців і українських захисників. Цілком природно, що ці колії не витримали, стомилися і тепер деякий час не функціонують», – зазначив Юсов.

За словами представника ГУР, інфраструктура Криму нормально й безпечно запрацює тоді, коли півострів повернеться до України, а допоки там російські терористи – «спокою не буде».

Вибух у Криму 18 травня: що сталося

Нагадаємо, що 18 травня на колії в районі села Чистеньке, що поруч із Сімферополем, стався вибух. У результаті події зі шляхів зійшли 8 вагонів із зерном, 5 з яких перекинулися. Загалом повідомляється про пошкодження 50 метрів полотна. Діаметр вирви під рейками оцінили в 15 метрів, а його глибину – у 2 метри. Поки що про постраждалих інформації немає.

Подякувати 🎉