Facebook Pixel

Генералу Залужному запропонували Лондонські канікули

Президент Володимир Зеленський запропонував ексголовкому Валерію Залужному податися до Лондона. Про це повідомляють ЗМІ.

Кумир мільйонів і лідер рейтингів не лише довіри, а вже й політичних, із не надто важким серцем погодився. Тому що втомився. Тому що не хоче занурюватися в бруд політики і тому, що вважає Лондон, де налагодив гарні людські та професійні контакти, оптимальним варіантом продовження кар’єри.

Quote«У підсумку технологічний розрахунок Банкової збити з електорального поля вкрай дражливу фігуру ідеально наклався на неготовність Залужного ставати політиком і становити реальну конкуренцію Зеленському на майбутніх президентських виборах. Однак історія любить сюрпризи. А здібні учні, отримуючи домашнє завдання на канікули, іноді блискуче його виконують», — говориться в повідомленні.

У виданні пишуть, що Залужний не готовий не лише до боротьби за управління країною, а й до самого управління нею. Він не має дуже багатьох необхідних особистих експертиз для роботи. В нього немає команди та критеріїв для її добору.

Адже дуже важливо чітко розуміти, навіщо ти цього прагнеш. Із ким ти цього досягатимеш. Які правила та цілі ти запропонуєш зраненому та зруйнованому суспільству й економіці.

Quote«Чи використає правильно золотий час жадібний до знань, але далекий від політики та управління державою генерал Залужний? Знаннями яких людей наповнить свою порожню політичну посудину? Чи захоче готуватися до великої мети? І чи витримає випробування відстанню та часом народна любов до Головкома за умов, коли Банкова докладатиме всіх зусиль, аби її розмити? У період перебування на посаді Головкома та після його відставки DT.UA тримало зв'язок із командою генерала, а іноді й з ним самим», — додали журналісти.
Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉