Facebook Pixel

ETNODIM заявив про збитки через фото Зеленського у вишиванці

Магазин ETNODIM («Етнодім») заявив про збитки через ситуацію, що виникла навколо публікації на сторінці магазину у Facebook фотографії президента України Володимира Зеленського та його дружини Олени у вишиванках.

Про це The Page повідомив менеджер ETNODIM Іван Корнійчук.

ETNODIM розмістив зазначений знімок із Зеленським 21 травня — у День вишиванки, зазначивши, що на президенті та першій леді України продукція магазину.

Після того під постом з'явилася велика кількість негативних коментарів з критикою і навіть образами на адресу Зеленського, а також критикою на адресу ETNODIM: низка Facebook-користувачів, зокрема, написали, що тепер відмовляються купувати продукцію магазину.

Корнійчук у коментарі The Page зазначив, що магазин зазнав збитків у зв'язку з цією ситуацією. «Але яких саме, ми ще не знаємо», — заявив менеджер.

Відповідаючи на запитання, яких заходів має намір вжити ETNODIM, Корнійчук навів коментар, який магазин розмістив під скандальним постом.

«Дали свій коментар, після чого зрозуміли, що будь-який коментар сприйматиметься як виправдовування і викличе ще більше хейту», — повідомив менеджер виданню The Page.

А коментар ETNODIM такий:

«Ми створюємо вишиванки і популяризуємо їх у світі вже понад 10 років. Політику завжди обходимо, адже маємо справу, якій посвячуємо себе повністю. Нам здалося хорошим показником те, що президент і перша леді обрали саме наші вишиванки. Але, судячи з реакції, тепер не розуміємо, це добре чи погано».

До речі, Зеленський подарував президенту США Дональду Трампу вишиванку ETNODIM.

Контекст. 20 травня Зеленський дав велику пресконференцію за підсумками року свого президентства. Там він серед іншого повідомив, що зараз його підтримка населенням України, згідно з соцопитуваннями, становить 75%.

Він також допустив, що балотуватиметься на другий термін.

Подякувати 🎉