Facebook Pixel

Топ-5 українських вистав на Dramox

Три роки тому чеський підприємець Мартін Хаєк знайшов ідеальний спосіб, як зробити театральні вистави доступними для всіх, і створив онлайн-платформу Dramox.

Сьогодні на платформі представлені театри з понад 15 країн, зокрема 50 українських театрів.

П'ять найпопулярніших українських вистав на платформі Dramox

  1. «Погані дороги» (Київський Театр на лівому березі): Ця вистава є одним із перших висловлювань про війну на сході України на великій театральній сцені. Історії жінок і чоловіків, постраждалих від війни, розкривають глибокі стосунки та незцілені рани.
  2. «Сімейний альбом/Album di Famiglia» (Київський Театр на лівому березі): Ця вистава без слів розповідає про життя сім'ї в Україні у 90-х роках. Три покоління живуть разом у бурхливі часи, і глядачі можуть спостерігати, як змінюються цінності.
  3. «Отелло/Україна/Facebook» (театр «Золоті ворота»): Ця провокативна вистава створена за участю відомих драматургів і акторів, які писали тексти в процесі репетицій. Вистава надає свіжий погляд на відому історію.
  4. «Камінний господар» (театр на Подолі): Ця вистава розповідає всесвітньо відому історію про Дон Жуана та Донну Анну в трактуванні української поетеси Лесі Українки. Це вражаюче переосмислення класичної історії.
  5. «Маленький принц» (Київ Модерн-Балет): Ця сучасна постановка, створена за мотивами твору Антуана де Сент-Екзюпері, розповідає історію Маленького принца та його уявлення про цінність стосунків. Вистава ідеально підходить для всієї сім'ї.


Dramox в Україні

У 2022 році Dramox офіційно запустився в Україні під назвою DRAMOX UA, і зараз ви можете насолоджуватися виставами від таких театрів, як Львівська опера, Київський театр на лівому березі, Харківський театр «Публіцист», центр сучасного мистецтва «Дах», Дикий театр, Дніпровський театр ляльок, Івано-Франківський театр, Одеський театр ім. В. Василька за 149 грн на місяць.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉