Facebook Pixel

Доставка Glovo стала цілодобовою в Києві, Одесі, Харкові, Львові та Дніпрі: що можна замовити

Сервіс кур’єрської доставки Glovo почав працювати цілодобово в Києві, Одесі (з 8 червня), Харкові, Львові та Дніпрі. У цих містах сервіс доставляє замовлення 24/7, повідомили в пресслужбі Glovo.

Quote«Кур’єри Glovo цілодобово доставлятимуть замовлення в межах зон покриття сервісу, що попередньо були в цих містах. Вартість доставки залишається незмінною», — йдеться в повідомленні.

Так, у Києві користувачі можуть замовити доставку продуктів із мережі супермаркетів «Сільпо», АТБ, ліків із мережі аптек АНЦ та Liki24, а також страв із ресторанів Macdonald’s, KFC, Banya club, Brooklynpizza, Me.Kava, Smilefood, Snak hot doner, Sushi X, The Burger, БПШ і закладів при АЗС: Time-cafe, Socar, Socar Buta Cafe, OKKO Cafe. Водночас у Львові можна замовити нічну доставку з ресторанів Macdonald’s, KFC, I love kebab, а також продуктів із магазинів мережі АЗК ОККО.

Quote«Важливо, щоб імплементація нових опцій була вигідною для всіх учасників платформи. З переходом на режим 24/7 користувачі сервісу мають доступ до доставки будь-чого в будь-який час, партнери — більше замовлень, кур’єри Glovo отримують вищі бонуси за нічну доставку, а сервіс — комісійні за свої послуги. Усе це забезпечить збалансований розвиток нашої платформи», — заявив генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновський.

Іспанський Glovo почав працювати в Україні у 2018 році. Наразі він представлений у 33 містах країни та 22 країнах світу загалом. Щомісяця в усьому світі доставкою Glovo користуються понад 2,5 млн користувачів.


Контекст. Раніше Glovo запустив в Україні нову функцію — самовивіз.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉