Facebook Pixel

Які торговельні мережі та ТРЦ кращі?

Автор
Фото надане партнером

Фото надане партнером

6 грудня у Києві відбудеться нагородження кращих компаній сфери роздрібної торгівлі та торговельної нерухомості України RAU Awards 2023.

Організатор заходу – Асоціація ритейлерів України.

Переможці будуть визначені у номінаціях по всіх ключових сегментах сфери ритейлу: ритейлер року в FMCG (номінації «Супермаркет року», «Компактний супермаркет», «Магазин біля дому»), drogerie, fashion, jewelry, побутової техніки та електроніки, портативної електроніки, товарів для дітей, дому та затишку тощо. Також будуть нагороджені найкращі ТРЦ країни залежно від розміру та географічного розташування: найкращий великий ТРЦ, найкращий середній ТРЦ, найкращий маленький ТРЦ.

Особливу відзнаку отримають люди зі сфер роздрібної торгівлі та девелопменту, які зробили найбільший вклад у розвиток галузі цього року: «Персона року в ритейлі» та «Персона року в девелопменті».

Всього номіновано 156 компаній зі сфери роздрібної торгівлі та 120 компаній зі сфери девелопменту. Серед членів журі — представники таких компаній, як Fozzy Group, ТРЦ «Республіка Парк», Dragon Capital PM, Епіцентр К, Berta Group, Аврора, Novus, Comfy, Modern Expo, WOG та інші.

Деталі RAU Awards 2023

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉