Facebook Pixel

Гастрономічні вечори «10 ans d’inspiration…» із мішленівським шеф-кухарем Едуардом Лубе в ресторані Citronelle

Події

Автор

У ресторані Citronelle під егідою посольства Франції відбулися гастрономічні вечори «10 ans d’inspiration…» із мішленівським шеф-кухарем Едуардом Лубе.

Наталя Ковтун, Едуард Лубе, Марія Дідковська

Наталя Ковтун, Едуард Лубе, Марія Дідковська

Робан Каснабе, Едуард Лубе

Робан Каснабе, Едуард Лубе

Марія Дідковська

Марія Дідковська

Ізабель Лубе

Ізабель Лубе

dsc-3640.jpg
dsc-1661.jpg
dsc-1753.jpg
dsh-3174.jpg
dsc-2887.jpg
dsh-2085.jpg
dsh-3590.jpg
Марина Круть

Марина Круть

dsh-3141.jpg
Наталя Ковтун, Едуард Лубе, Марія Дідковська Thumb Робан Каснабе, Едуард Лубе Thumb Марія Дідковська Thumb Ізабель Лубе Thumb dsc-3640.jpg Thumb dsc-1661.jpg Thumb dsc-1753.jpg Thumb dsh-3174.jpg Thumb dsc-2887.jpg Thumb dsh-2085.jpg Thumb dsh-3590.jpg Thumb Марина Круть Thumb dsh-3141.jpg Thumb

Едуард Лубе — найкращий шеф-кухар року у Франції за версією відомого гіда Gault Millau, володар двох зірок Мішлен. Шеф приготував дві неймовірні вечері із 9 страв для гостей Citronelle.

Telegram Logo
Робан Каснабе, Едуард Лубе

Робан Каснабе, Едуард Лубе

Эдуард Лубе

Эдуард Лубе

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

dsc-1757.jpg
dsh-2969.jpg
dsh-1878.jpg
dsh-1905.jpg
dsh-2823.jpg
dsh-2834.jpg
dsh-3509.jpg
dsh-3107.jpg
dsh-2097.jpg
dsc-2302.jpg
dsh-2000.jpg
dsh-2388.jpg
Робан Каснабе, Едуард Лубе Thumb Эдуард Лубе Thumb Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною Thumb dsc-1757.jpg Thumb dsh-2969.jpg Thumb dsh-1878.jpg Thumb dsh-1905.jpg Thumb dsh-2823.jpg Thumb dsh-2834.jpg Thumb dsh-3509.jpg Thumb dsh-3107.jpg Thumb dsh-2097.jpg Thumb dsc-2302.jpg Thumb dsh-2000.jpg Thumb dsh-2388.jpg Thumb

У меню були артишоки баригуль із чорним люберонським трюфелем і ягодами ялівцю, фуа гра з ревенем, тартар із середземноморської барабульки з осетровою ікрою, філе оленя з яблуками та соусом із зелених томатів із безсмертником і дегустація сирів із Французьких Альп, які Едуард Лубе привіз від власних крафтових постачальників із регіону Савуа.

Едуард Лубе та Марія Дідковська

Едуард Лубе та Марія Дідковська

«Упродовж 10 років ми несемо цінність французької гастрономії, яку включено до списку нематеріальної культурної спадщини людства ЮНЕСКО, і я надзвичайно горджуся тим, що для наших гостей у Citronelle готував Великий Шеф, який брав участь у гастрономічному святі Le Diner des Grands Chefs у версальському палаці, присвяченому саме включенню французької кухні до переліку нематеріальної культурної спадщини людства», — розповіла Марія Дідковська, засновниця ресторану Citronelle.

Коментарі

Компанія Sisley Paris представила новинки макіяжу

Нова колекція Montblanc «Письменники», присвячена серу Артуру Конан Дойлу

VII Форум «Диригенти змін» від компанії «Делойт»