У ресторані Citronelle під егідою посольства Франції відбулися гастрономічні вечори «10 ans d’inspiration…» із мішленівським шеф-кухарем Едуардом Лубе.

Наталя Ковтун, Едуард Лубе, Марія Дідковська

Робан Каснабе, Едуард Лубе


Марія Дідковська

Ізабель Лубе

Ізабель Лубе

Ізабель Лубе

Ізабель Лубе

Ізабель Лубе

Ізабель Лубе

Ізабель Лубе

Ізабель Лубе

Марина Круть

Марина Круть













Едуард Лубе — найкращий шеф-кухар року у Франції за версією відомого гіда Gault Millau, володар двох зірок Мішлен. Шеф приготував дві неймовірні вечері із 9 страв для гостей Citronelle.

Робан Каснабе, Едуард Лубе

Эдуард Лубе

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною

Робан Каснабе, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен з дружиною















У меню були артишоки баригуль із чорним люберонським трюфелем і ягодами ялівцю, фуа гра з ревенем, тартар із середземноморської барабульки з осетровою ікрою, філе оленя з яблуками та соусом із зелених томатів із безсмертником і дегустація сирів із Французьких Альп, які Едуард Лубе привіз від власних крафтових постачальників із регіону Савуа.

Едуард Лубе та Марія Дідковська
«Упродовж 10 років ми несемо цінність французької гастрономії, яку включено до списку нематеріальної культурної спадщини людства ЮНЕСКО, і я надзвичайно горджуся тим, що для наших гостей у Citronelle готував Великий Шеф, який брав участь у гастрономічному святі Le Diner des Grands Chefs у версальському палаці, присвяченому саме включенню французької кухні до переліку нематеріальної культурної спадщини людства», — розповіла Марія Дідковська, засновниця ресторану Citronelle.