Facebook Pixel

ЗСУ вранці демілітаризували рашистський Су-25, чотири «Калібри» та одну ракету Х-101 (ОНОВЛЕНО)

У вівторок, 18 жовтня, українські захисники приземлили російський Су-25 і збили п'ять крилатих ракет, запущених ворогом по Україні. Про це повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

За його інформацією, штурмовик окупантів було ліквідовано на Херсонщині. Його збили приблизно о 9-й ранку в Бериславському районі. У його демілітаризації взяв участь підрозділ Херсонської зенітної ракетної бригади.

Ігнат також повідомив про чотири збиті ракети «Калібр».

Quote«Під час ворожої атаки на Дніпро наша ППО знищила 4 російськi ракети», — написав у своєму телеграм-каналі очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Також військовослужбовцями підрозділів ПК «Південь» уночі було знищено п’ять дронів-камікадзе Shahed-136.

Quote«Під час ракетної атаки з акваторії Чорного моря зенітними ракетними підрозділами повітряного командування «Схід» збито чотири крилаті ракети «Калібр» і один дрон-камікадзе, а зенітниками повітряного командування «Центр» – крилату ракету Х-101/Х-555», — йдеться в повідомленні Повітряних сил ЗС України.

Контекст. Нагадаємо: уранці 18 жовтня російські загарбники обстріляли ракетами низку українських міст, з-поміж яких Київ, Дніпро, Харків, Кривий Ріг і Житомир. В останньому внаслідок атаки зникли світло та вода, лікарні перевели на резервне живлення.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉