Facebook Pixel

Людина року: Зеленський отримав почесне звання від австрійського Profil

Президент України Володимир Зеленський отримав звання «Людина року» за версією найвпливовішого інформаційно-політичного журналу Австрії Profil.

Як зазначається на сайті видання, після повномасштабного російського вторгнення в Україну Зеленський вирішив не залишати свою країну і не здаватися. Натомість він віддав наказ ЗСУ чинити опір.

При цьому президенту Україну вдалося переконати союзників на Заході допомогти Україні та зберегти цю підтримку, пише Profil.

Quote«Кожен, хто вважає себе частиною Заходу в думках, ідеологічно та в реальності – а це стосується як Австрійської Республіки, так і журналу новин Profil – приходить до неминучого висновку: Зеленський – це наша людина», — пише видання.

Водночас, у повідомленні йдеться, що це не пов’язано з нестачею оригінальності, коли британська газета Financial Times та американський журнал Time також вважають одну й ту ж особу найбільш важливою і впливовою у цьому році.

Нагадаємо, американське видання Politico назвало президента Володимира Зеленського найвпливовішою людиною Європи.

7 грудня стало відомо, що американський журнал Time назвав людиною 2022 року президента України Володимира Зеленського та «дух України».

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉