Facebook Pixel

Питання миру вирішить Крим: Зеленський зробив гучну заяву

Закінчення війни в Україні та справжній мир стануть можливими лише в разі повернення окупованого Криму. Відповідну заяву зробив президент Володимир Зеленський.

Глава української держави нагадав, що саме з Криму почався напад росії на Україну, тому справжній мир зможе принести саме повернення півострова.

Quote«З нього (Криму — The Page) все почалося. Його повернення означатиме відродження справжнього миру. Російський потенціал агресії буде знищено до кореня, коли український прапор буде знову на своєму законному місці в містах і селах Криму. Крим має бути звільнено від використання росією як плацдарму. Тоді світ відчує, що втрат більше не буде, а люди відчують, що світ стає безпечнішим», — наголосив український президент.

За словами Зеленського, після такої тривалої окупації реінтегрувати Крим буде досить складно, однак президент упевнений, що це можливо, якщо докласти спільних зусиль.

Контекст. Нагадаємо: у серпні президент України Володимир Зеленський створив консультативну раду з питань деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим і міста Севастополя.

Подякувати 🎉