Facebook Pixel

Залужний опублікував відео звільнення П’ятихаток у Запорізькій області

19 червня Генштаб ЗСУ підтвердив, що село П'ятихатки в Запорізькій області звільнено від військ рф. Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний опублікував відео, як звільняли населений пункт.

Про це йдеться на офіційній сторінці Залужного.

Відео: Залужний виклав відео звільнених П'ятихаток Запорізької області

Your browser doesn't support HTML5 video.

Нагадаємо, що заступниця міністра оборони Ганна Маляр написала в ТГ, що село П’ятихатки звільнено.

Quote«За два тижні наступальних дій на Бердянському та Мелітопольському напрямках за вказаний період підрозділами ОСУВ «Таврія» було звільнено 8 населених пунктів: Новодарівку, Левадне, Сторожеве, Макарівку, Благодатне, Лобкове, Нескучне, П’ятихатки. Загалом підрозділи на таврійському напрямку просунулися вглибину противника до 7 км. Звільнена на півдні площа складає 113 кв. км», – написала вона в телеграмі, додавши, що активна робота Сил оборони таврійського напрямку триває.

За словами Маляр, російські війська продовжили минулого тижня наступ на Лимано-Купʼянському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – жодного метра землі на цих напрямках українські сили не втратили.

Заступниця міністра оборони також додала, що на півдні протягом минулого тижня відбувався наступ на декількох напрямках.

Нагадаємо, що, згідно з даними ISW, українські військові можуть тимчасово зупинити контрнаступ на фронті.

Подякувати 🎉