Facebook Pixel

Книжка день у день. Yakaboo поновлює в Києві послугу доставлення книжок

Книжка день у день. Yakaboo поновлює у Києві послугу доставки книжок

Книжка день у день. Yakaboo поновлює у Києві послугу доставки книжок

Національна книжкова платформа Yakaboo поновлює популярну послугу доставлення книжок день у день у Києві, яку через повномасштабне вторгнення довелося тимчасово зупинити. Тепер отримати книжки в столиці знову можна за лічені години з моменту замовлення.

Quote«Нам важливо сьогодні дбати про наших клієнтів. Ми цінуємо їхній час і піклуємося, щоб покупка книжок була зручною. Шлях від обрання до отримання бажаної книжки має бути максимально простим і швидким: купуючи товар на нашому сайті, клієнт може замовити доставлення, куди йому зручно: додому, в офіс чи кав’ярню. Ми не просто поновлюємо популярні послуги, ми постійно працюємо над тим, щоб покращувати наш сервіс», — зазначає СЕО Yakaboo Олена Безугла.

Як скористатися послугою:

  • обрати книги або інші товари на сайті www.yakaboo.ua
  • покласти їх у кошик;
  • вказати зручний проміжок часу для доставлення — з 10.00 до 22.00;
  • замовлення, що підтверджені до 16.30, будуть доставлені того самого дня.

Першій тисячі замовників компанія надасть ще й безплатне доставлення.

За словами представників компанії, оперативність доставлення забезпечує власна кур’єрська служба.

Quote«Ми сподіваємося, що ця турбота про клієнта стане стимулом читати більше, бо книжка — це насамперед психологічна підтримка. Книжка допомагає заспокоїтися, зменшити стрес і тривогу. Нам усім сьогодні дуже важливо зберігати здоров'я та рівновагу», — зауважує СЕО Yakaboo Олена Безугла.

Що відомо про Yakaboo:

  • Yakaboo — українська національна книжкова платформа, послугами та продуктами якої користуються понад 3,5 млн клієнтів по всьому світу. Компанія співпрацює з найбільшою кількістю видавництв (партнерами є понад 500 українських і іноземних компаній) і пропонує понад 200 тис. книг 71 мовою в паперовому, електронному та аудіоформатах.
Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉