Facebook Pixel

Переселенці можуть отримати $1050 на відкриття власної справи: як подати заявку

Українські переселенці зможуть отримати грант на суму $1050 на започаткування власного бізнесу. Таку програму допомоги постраждалим від війни громадянам запустила Данська рада в справах біженців.

Хто може подати заявку на отримання гранту та як це зробити?

Отримати стартовий капітал на відкриття бізнесу можуть лише біженці, що проживають на підконтрольних Україні територіях. Тобто громадянам, які й досі перебувають в окупованих населених пунктах чи в зоні бойових дій, поборотися за грант не вдасться.

Щоб стати учасником благодійної програми, українським переселенцям потрібно подати заявку на офіційному сайті Данської ради в справах біженців. Наразі приймання заявок ще не відкрили. Однак українці можуть стежити за новинами проєкту на Facebook-сторінці організації. А зараз претенденти на отримання гранту можуть підготувати всі необхідні документи.

Щоб отримати гроші, українці мають подати документи, які доводять їхню відповідність критеріям програми, а саме:

  • розуміння процесу реалізації бізнес-ідеї та її реалістичність;
  • наявність відповідного досвіду;
  • збалансованість бюджету.

Перевагу під час розгляду заявок надаватимуть родинам, які належать до пільгових категорій, зокрема багатодітним і малозабезпеченим. Проте вирішальну роль все-таки відіграватиме сама бізнес-ідея та якість її подання заявником. Кошти від Данської ради в справах біженців отримають лише найкращі проєкти, які мають реальні шанси перерости в успішний бізнес.

Метою цієї програми допомоги переселенцям є підвищення їхньої конкурентоздатності на ринку праці, адже від початку війни мільйони українців втратили свою роботу та бізнес. А тепер у них з’явився реальний шанс забезпечити регулярний дохід не лише собі, а й своїм потенційним працівникам.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉