Facebook Pixel

Вирішальною територією в цій війні є Крим — генерал Ходжес

Крим може стати наступним великим полем битви, яке вирішить результат війни в Україні.

Про це заявив колишній командувач армією Сполучених Штатів Америки у Європі, генерал-лейтенант у відставці Бен Ходжес в інтерв'ю Insider. За його словами, Україна ніколи не буде в безпеці та не зможе відновити свою економіку, допоки росія зберігає контроль над Кримом.

Quote«Вирішальною територією для цієї війни є Крим. Український уряд знає, що він не зможе погодитися з тим, щоб росія зберегла контроль над Кримом», — сказав Ходжес.

Він переконаний, що в найближчі кілька місяців Україна створить умови для можливого звільнення півострова. Ходжес зазначив, що українській армії необхідно отримати від союзників танки та високоточну ударну зброю великої дальності, щоб вигнати російські війська з Криму.

Quote«Щойно Крим буде ізольований, Україні потрібно буде використовувати «широкий спектр систем дальнього радіусу дії проти незахищених російських об'єктів і угруповань у Криму, що зробить їх неспроможними та змусить піти», — додав Ходжес.

Нагадаємо, що Сили оборони України виб’ють російських загарбників із території тимчасово окупованого українського Криму ще до кінця літа 2023 року. Такий прогноз озвучив колишній командувач армії США у Європі генерал Бен Ходжес.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉