Facebook Pixel

«Укрпошта» та Visa надають знижку на доставлення по Україні: як отримати

«Укрпошта«» спільно з Visa запускає ініціативу «Четвертинка підтримки». Клієнти, що з 1 до 31 серпня 2023 року оплатять карткою Visa доставлення по Україні, отримають знижку 25%.

Про це пише пресслужба «Укрпошти».

Як отримати знижку на «Укрпошті»

«Укрпошта» надає знижку для тих, хто в разі отримання відправлень «Укрпошта Експрес» та «Укрпошта Стандарт» в автоматизованих відділеннях оплатить послуги карткою Visa.

Quote«Коли емоції коливаються (бо стрес, бо недосипання, бо перевтома), якась, здавалося б, дрібниця здатна збалансувати їх. Навіть якщо йдеться про знижку на доставлення. Тим паче коли йдеться про знижку на таку буденну річ, як доставлення. Спільно з Visa ми прагнемо підтримати українців, тож пропонуємо –25% на пересилання відправлень по Україні. Підтримка ще відчутніша, якщо взяти до уваги, що в «Укрпошті» — найпривабливіші тарифи на доставлення», — коментує заступниця генерального директора АТ «Укрпошта» з розвитку бізнесу Олена Стьопіна.

Знижка не поширюється на плату за SMS-повідомлення про вручення, рекомендоване повідомлення про вручення, плату за пересилання переказу післяплати, суму післяплати, зберігання ПВ. В акції беруть участь усі чинні картки Visa, емітовані українськими банками.

Нагадуємо, що «Укрпошта» від 1 липня 2023 підвищила тарифи на відправлення посилок. Зростання цін стосується одразу кількох видів послуг.

Подякувати 🎉