Facebook Pixel

Дісней визначив майбутній акторський склад фільму «Ваяна»

Дісней визначив основний акторський склад майбутнього фільму «Ваяна» за мотивами відомого анімаційного фільму. Головні ролі зіграють Кетрін Лагаайя та Дуейн «Скала» Джонсон. Сам фільм вийде на екрани 10 липня 2026 року.

Про це пише «Дісней».

Ваяну зіграє Кетрін Лагаайя.

Quote«Я дуже радий прийняти цього персонажа, тому що Ваяна — одна з моїх улюблених», — сказала Лагаайя. «Мій дідусь родом із Фааала, Палаулі, Саваї. А моя бабуся з Леулумоега-Туай на головному острові 'Уполу в Самоа. Для мене велика честь мати можливість відзначати Самоа та всі народи тихоокеанських островів, а також представляти молодих дівчат, які схожі на мене».

Акторський склад також включає новозеландця Джона Туї в ролі безглуздого батька Ваяни, вождя Туї; актрису із Самоа та Нової Зеландії Френкі Адамс, яка грає грайливу та вольову матір Ваяни Сіну; а Рена Оуен з Нової Зеландії була обрана на роль шановної Грамми Тали.

Раніше було оголошено, що Дуейн Джонсон, який озвучив великого напівбога Мауї в анімаційній версії фільму 2016 року, знову зіграє свою роль.

Режисером «Ваяни», який вийде у кінотеатрах 10 липня 2026 року, є Томас Кейл, який був режисером перших і останніх епізодів серіалу «Ми були щасливі».

«Я дуже радий, що познайомився з Кетрін, Реною, Френкі та Джоном під час цього процесу кастингу», — сказав Кейл. «Я дуже вдячний цій можливості, і я не можу дочекатися, коли всі разом опинимося на знімальному майданчику. І немає кращої пари в каное, ніж Кетрін і Дуейн — насправді, тріо: Хейхей теж готовий».

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉