Facebook Pixel

ЦНАПи збільшать кількість послуг для ветеранів: якими вони будуть

У ЦНАПах надаватимуть 19 нових послуг ветеранам і їхнім родинам. Про це повідомила пресслужба Міністерства в справах ветеранів.

З-поміж основних нововведень – запровадження послуг з надання грошової допомоги та компенсації ветеранам, безоплатного капітального ремонту, заміни посвідчень УБД і членів сімей захисників і захисниць. Для цього уряд готує відповідне розпорядження.

Згідно з повідомленням Мінветеранів, держорган уже розпочав серію навчань для адміністраторів ЦНАПів усіх областей України, як надавати ветеранські послуги.

Слухачі ознайомляться з переліком послуг, практичними кейсами щодо особливостей взаємодії з ветеранами та ветеранками в ЦНАПах, отримають відповіді на найпоширеніші запитання від фахівців профільних підрозділів Мінветеранів і психологів.

Quote«Фахівці ЦНАПів надають великий перелік адміністративних послуг різним категоріям осіб. І ті соціальні інструменти, які є в Центрах, стануть запорукою співпраці з Мінветеранів. Ми маємо бути готовими до масового повернення українських воїнів після перемоги, сприяти їхній якісний і безпроблемній реінтеграції до родин, своїх громад»,– підкреслила очільниця Міністерства в справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Подякувати 🎉