Facebook Pixel

Творці World of Tanks згортають діяльність у Білорусі та Росії

Розробник культової ММО-гри про бронетехніку World of Tanks компанія Wargaming згортає діяльність у Росії та Білорусі, а весь свій бізнес у цих двох країнах компанія виділила у фірму Lesta Studio.

Доступ до ігор для росіян і білорусів збережеться, повідомляє Wargaming на своєму сайті.

Quote«Упродовж останніх тижнів Wargaming проводила стратегічний аналіз бізнес-операцій по всьому світу. Компанія вирішила, що не володітиме й не керуватиме бізнесом у Росії та Білорусі та залишить обидві країни», — йдеться в повідомленні.

Студія Lesta із Санкт-Петербурга стане незалежною від Wargaming, а мінську студію компанія взагалі вирішила закрити.

Wargaming очікує значних збитків через передачу свого бізнесу у РФ, адже жодної грошової компенсації угода не передбачає.

Quote«Компанія не отримає прибутку від цього процесу ні сьогодні, ні в майбутньому. Навпаки, ми очікуємо значних збитків унаслідок цього рішення», — заявили в компанії.

Wargaming — розробник гри World of Tanks, World of Warships і World of Warplanes. Штаб-квартира розташована в Нікосії (Республіка Кіпр). Основний центр розроблень був у Мінську. Центри також були розташовані в Києві, Москві, Санкт-Петербурзі, Сієтлі, Чикаго, Балтіморі, Сіднеї, Гельсінкі, Остіні та Празі. Офіційним партнером компанії є Wargaming Public Co. Limited — кіпрська компанія-дистриб'ютор, яку заснував Віктор Кислий 26 липня 2011 року.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉