Facebook Pixel

Spotify в Україні: ціни та функції

Шведський стримінговий Spotify з 15 липня починає роботу в Україні. Застосунок буле локалізовано для українських користувачів.

Про це йдеться у пресрелізі компанії.

Тарифи

В Україні доступними будуть усі тарифи, якими користуються у світі:

  • Преміум коштуватиме $5;
  • Преміум для сім'ї — $8;
  • Преміум для двох — $6,5;
  • Преміум для студентів — $2,5.

Преміум-акаунт передбачає відсутність реклами, можливість вільно слухати музику та завантажувати її для прослуховування офлайн.

Інші тарифи передбачають аналогічні функції з можливістю додавати до шести членів сім'ї або користуватися сервісом лише вдвох.

Варто зазначити, що ціна за підписку в усіх країнах є різною. Так, наприклад, користувачі у США сплачують $10, у Великій Британії — $13, а в Мексиці — $5.

Спеціальні функції для України

Spotify надав доступ до безкоштовної версії сервісу користувачам у всій Україні. Крім того, буде локалізовано підбір музики до плейлистів.

Доступними стануть плейлисти популярних українських виконавців: This Is Jamala, This Is ONUKA, This Is MONATIK, This Is The Hardkiss тощо.

top-hits-ukraine-vremya-i-steklo.jpg

Сервіс надаватиме персональні музичні рекомендації та можливості для пошуку нової музики. Система рекомендацій Spotify включатиме як закордонних, так і українських виконавців. А невдовзі стане доступним плейлист персональних музичних відкриттів, що враховує особисті смаки користувача.

Водночас Spotify пропонує виконавцям спеціальну платформу з інструментами, які допоможуть слідкувати за надходженням нових релізів у режимі реального часу, вивчати свою аудиторію, розвивати бізнес і спілкуватися із шанувальниками.

Крім того, сервіс інтегровано з Instagram. Українські користувачі Spotify зможуть ділитися треками, альбомами та плейлистами в Instagram Stories.

Окрім старту в Україні, Spotify також став доступним ще у 12 країнах, зокрема в Молдові, Казахстані, Білорусі, Росії, Албанії, Боснії та Герцеговині, Хорватії, Косово, Чорногорії, Сербії, Словенії та Північній Македонії.

Контекст. Нещодавно з'явилася інформація про те, що з 15 липня сервіс почне роботу в Росії.

Подякувати 🎉