Facebook Pixel

Тепер по всій Україні. Rozetka, АТБ та «Нова пошта» розширили доставку продуктів додому

Інтернет-ритейлер Rozetka спільно з АТБ та «Новою поштою» з 8 квітня розширили географію сервісу доставки продуктових наборів з Дніпропетровщини на всю Україну. За два тижні після запуску пілотного проєкту компанії доставили близько 300 продуктових наборів.

Як повідомили у пресслужбі «Нової пошти», спочатку клієнтам пропонували три продуктових набори — маленький, середній та великий. Найпопулярнішим виявився середній, у зв'язку з чим його доставку здійснюватимуть і надалі, а два інших замінять на продуктовий та непродуктовий.

Обрати та замовити набори можна на сайті Rozetka. В АТБ їх формуватимуть, а «Нова пошта» доставлятиме замовлення додому. Клієнти можуть замовити три набори товарів вартістю близько 140, 400 і 550 грн. Вартість доставки — від 55 грн до 75 грн. У ті населені пункти, де є магазини АТБ, доставку здійснюватимуть у день замовлення, а там, де їх немає, — наступного дня, після того, як набори забиратимуть кур'єри «Нової пошти».

Quote«Ми збільшили команду кур'єрів, для швидкої доставки всього найнеобхіднішого», — зазначив гендиректор «Нової пошти» Олександр Бульба.

Співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін зазначив, що спільний проєкт компаній успішно пройшов тестовий період, а послуга виявилася більш затребуваною, ніж очікувалося.

«Впродовж останніх двох тижнів ми отримали сотні повідомлень від клієнтів, де вони писали свої побажання про склад наборів. Ми їх опрацювали та створили кілька нових оптимальних варіантів».

Владислав Чечоткін

Владислав Чечоткін

Засновник Rozetka

Нагадаємо: доставку продуктів харчування додому Rozetka, АТБ та «Нова пошта» запустили 20 березня. Пілот спочатку працював тільки в Дніпропетровській області.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉