Безтурботний аристократ Берті Вустер з романів Вудгауса починав вечір з шампанського за більярдом у клубі «Трутні» і закінчував кількома чарками бренді. Випивка часом доводила Вустера до біди. Одного разу він навіть примудрився викрасти шолом поліцейського. Не дивно, що вранці він міг почуватися кепсько. На щастя, дворецький Дживс завжди був готовий прийти на допомогу і приготувати для джентльмена, що страждав на похмілля, цілющий коктейль. Як саме слуга готував напій, невідомо, але за складом він нагадує коктейль «Устрична прерія». В усякому разі, так вважають члени Англійського товариства Вудхауза Wooster Sauce.
«Зробіть люб'язність, сер, — промовив Дживс, схиляючись до мене, як лікар до хворого, як придворний лікар, який подає скляночку цілющого еліксиру принцу крові, який занедужав. — Це склад мого особистого винаходу. Колір йому надає соус «Пікан», поживність — сире яйце, а гостроту — червоний перець», — Пелам Г. Вудгаус «Командує парадом Дживс»
Інгредієнти та спосіб приготування:
- · 50 мл коньяку;
- · 15 мл винного оцту;
- · 5 мл томатного кетчупу;
- · 5 мл біттера «Ангостура»;
- · 15 мл вустерського соусу.
Тип келиха: гоблет.

Змішати в склянці, додати перець і цілий яєчний жовток.
Щоб випити цю суміш залпом, потрібно мати сильний дух. Вустер порівнює її ефект з вибухом міни в голові та вогнем у стравоході. Хоча, якщо ви настільки страждаєте зранку, що потрібен похмільний коктейль, позбавлення буде того варте