Facebook Pixel

Представництво «Укрзалізниці» за кордоном очолила Олександра Василенко

Представництво акціонерного товариства «Укрзалізниця» за кордоном очолила Олександра Василенко. Про це йдеться в пресрелізі залізничного перевізника.

Раніше пані Василенко працювала на посаді директора Департаменту економічної дипломатії Міністерства закордонних справ України, де координувала, зокрема, й транспортні ініціативи. Відтепер вона куруватиме всю міжнародну діяльність «Укрзалізниці».

Також директора отримала дочірня компанія «Укрзалізниці» — ТОВ Ukrainian Railways Cargo Poland. Її очолив Михайло Пластун.

Quote«Ukrainian Railways Cargo Poland — наш оператор, який працюватиме в просторах країн ЄС. Головне завдання — забезпечити швидку логістику для вантажів, які прямують з України", — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Це завдання стає ще важливішим у зв'язку з блокадою морських портів через обстріли окупантами, наголосив очільник компанії.

Окрім вантажоперевезень, Ukrainian Railways Cargo Poland займатиметься координацією роботи з європейськими операторами, вантажовласниками й прикордонними переходами. Також компанія контролюватиме рухомий склад УЗ за кордоном.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉