Facebook Pixel

Окупанти можуть спричинити екологічну катастрофу на заводі «Титан» в Армянську

Завод «Титан»

Завод «Титан»

Агенти військового руху українців і кримських татар «Атеш» повідомляють про нелегку ситуацію, що склалася на хімічному підприємстві «Титан» в Армянську. Зусиллями російських окупантів завод перетворено на фортецю, насичену зброєю та боєприпасами.

Quote«Росія практично перетворила завод на військову частину: на території стоять системи ППО, розміщено значні сили росгвардії, усе повністю заміновано. Працівників масово звільняють, виробництво практично зупинено», — йдеться і повідомленні кримських партизан.

За відомостями членів «Атеш», російські загарбники мають намір зробити з хімічного підприємства «Титан» оборонну позицію. Вони готові шантажувати весь світ і Україну новою екологічною катастрофою.

Quote«На місцеве населення та екологію їм начхати. Гидкі варвари...» — наголошують в «Атеш».

2 червня 2023 року представники «Атеш» уже заявляли, що, за їхньою інформацією, російські військові розпочали мінування хімічного комбінату «Титан».

У разі підриву росіянами «Титану» в зоні ураження опиниться не лише Україна, а й сусідні країни.

Окупанти можуть спричинити екологічну катастрофу на заводі «Титан» у Армянську

Окупанти можуть спричинити екологічну катастрофу на заводі «Титан» у Армянську

Про це заявила керівниця об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

Quote«Ситуація щодо завезення туди вибухівки нами відстежується, і щодо активності сил окупаційних військ навколо, і цілком імовірно, це буде ще одна ланка в ланцюзі техногенних шантажів, які використовує ворог», — сказала Гуменюк.

За її словами, якщо окупанти наважаться підірвати «Титан», то постраждають не лише українські території, а й інші країни.

Quote«За оцінками фахівців, зона ураження може дістатися й інших країн, зокрема, Туреччини, Румунії, Молдови, і це має непокоїти керівництво і цих країн, і посилити міжнародний тиск».

Ризик підриву заводу «Титан» значно зросте, коли російські війська почнуть тікати з тимчасово окупованого півострова.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉