Facebook Pixel
IT

З 1 лютого в окупованій Луганській області заборонили мобільний інтернет та вимкнули телефонні коди України

На окупованій території Луганської області з 1 лютого заборонили мобільний інтернет та вимкнули українські телефонні коди.

Про це повідомив журналіст Денис Казанський.

Quote«Пам'ятаю, як колись різні провокатори, прихільники «русского мира» розповідали, як прийде росія і принесе Донбасу процвітання. І ось росія прийшла. І не принесла нічого, крім крові, розрухи та здичавіння. Просто якийсь ІДІЛ, який руйнує всі ознаки цивілізації, повертаючи залишки населення у темні віки», — написав Казанський.
З 1 лютого в окупованій Луганській області заборонили мобільний інтернет та вимкнули телефонні коди України — скрін від Дениса Казанського

З 1 лютого в окупованій Луганській області заборонили мобільний інтернет та вимкнули телефонні коди України — скрін від Дениса Казанського

Крім того, абоненти донецького окупаційного мобільного оператора «Фенікс» отримали повідомлення, що з 1 лютого відключено вихідні дзвінки на номери з кодами +38072 (луганський окупаційний оператор «Лугаком») та +38064 (міський код Луганська). Таку інформацію опублікував канал «Телеком-кружок».

Quote«російські окупанти почали інтеграцію зв'язку на Донбасі в рф», — прокоментувало медіа.

В офіційному повідомленні «Фенікса» зміни пояснили тим, що «нові регіони у складі рф є її окремими суб'єктами, що призвело до низки змін в організації рухомого радіотелефонного зв'язку в нових регіонах». З 1 лютого окупанти змінили коди в так званій «лнр» на +7959 та +7857.

Подякувати 🎉