Facebook Pixel

НКРЕКП скасувала підвищення тарифів на воду

НКРЕКП скасувала рішення від 29 червня 2023 року щодо коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення. Цим рішення з 1 липня тарифи на воду мали збільшитись на третину.

Про це пише прес-служба НКРЕКП.

Це відбулося, зокрема після консультації органу з президентом України Володимиром Зеленським та прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем.

Quote «Верховний Головнокомандувач в період воєнного стану висловився проти рішення про перегляд тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, що є самодостатньою підставою для скасування прийнятого Регулятором рішення. Крім цього, Прем’єр-міністр України наголосив на необхідності проведення консультацій щодо такого рішення. У зв’язу з цим пропоную скасувати постанови від 29 червня 2023 року відповідно до переліку, який оприлюдений в проєкті рішення» — зазначив голова НКРЕКП К.Ущаповський.

Нагадаємо, що на засіданні 29 червня, НКРЕКП прийняла рішення про підвищення тарифів на воду з 1 липня 2023 року в середньому на 32% залежно від водоканалу. Востаннє тарифи на воду підвищували ще до повномасштабної війни — у грудні 2021 року.

Подякувати 🎉